Skip Navigation or Skip to Content

Cybercrime avond Wassenaar

Datum: 7 maart 2024

Tijd: 18:00 - 21:30

Locatie: De Warenaar, Wassenaar

Wapen je tegen cybercrime in De Warenaar

Een op de drie MKB-ers krijgt jaarlijks te maken met cybercriminaliteit en de helft daarvan lijdt daardoor schade! De gevolgen kunnen klein zijn, maar ook dramatisch. Een deel van de slachtoffers gaat zelfs failliet. Daarom organiseren Ondernemend Wassenaar en het Centrummanagement in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen (PVO) op donderdagavond 7 maart een informatieavond over cybersecurity in De Warenaar. Want je kunt zelf heel veel doen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt.

We hebben een aantal interessante sprekers uitgenodigd. Pieter Cobelens, voormalig directeur Militaire Inlichtingen en Veiligheid (MIVD), is de dagvoorzitter. Digitaal forensisch specialist Jaap Schouten vertelt hoe cybercriminelen te werk gaan en geeft allerlei praktische tips om je cyberveiligheid op een goedkope en gemakkelijke manier te verbeteren.

Daarna komt ondernemer Joost Fromberg aan het woord. Zijn bedrijf werd in 2021 getroffen door een cyberaanval, waarna criminelen voor 1,5 ton konden uitgeven met de creditcardgegevens van zijn klanten. Tot slot vertelt Vincent Stittelaar van het cybercrimeteam Politie eenheid Den Haag wat het belang is van melden.

Het programma is als volgt:

18.00 – Inloop met Indische maaltijd

19.00 – Programma met experts en mogelijkheid tot discussie

21.30 – Afronding en borrel

Elke ondernemer uit Wassenaar is welkom en deelname is gratis.
Aanmelden kan door een email te sturen naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl.
Graag de naam van je bedrijf vermelden en de namen van de personen die komen (maximaal 2 per bedrijf).

Doe het wel snel, want het aantal deelnemers is beperkt tot 100 en vol=vol.