Skip Navigation or Skip to Content

Themabijeenkomst cybercrime en ondermijning

Datum: 26 februari 2024

Tijd: 17:00 - 20:30

Locatie: Goudse Schouwburg

Gouda Onderneemt, Gemeente Gouda, Conscia en PVO Den Haag slaan de handen ineen en organiseren 26 februari een themabijeenkomst over cybercrime en ondermijning in De Goudse Schouwburg.

Xander Koppelmans (De Gehackte Ondernemer), werd slachtoffer van een cyberaanval en is nu spreker over cyberveiligheid. Hij vertelt over de impact die het maakt als je bedrijf gehackt wordt. Wat doet dit met je team, je relaties en met jou als ondernemer? En wat is de schade en de gevolgschade?

Criminoloog Edward van der Torre neemt je op een interactieve manier mee in het fenomeen ondermijning. Hij geeft aan wat de signalen zijn waaraan je ondermijning kunt herkennen.

Jeffrey den Oudsten is cybersecurityspecialist en verantwoordelijk voor het portfolio van de Goudse cybersecurity diensteverlener Conscia. Jeffrey gaat tijdens zijn presentatie in op risico’s. Ook vertelt hij welke maatregelen je als ondernemer kunt treffen om te voorkomen dat jouw bedrijf slachtoffer wordt van een cyberaanval en wat je kunt doen wanneer het je toch overkomt.

Programma
17.00u Inloop / Ontvangst met lichte maaltijd
18.15u Start inhoudelijk programma
19.45u Afsluitende netwerkborrel

Deelname is kosteloos, maar in verband met de catering vragen we je wel om je aan te melden.
Dit kan via de website van Gouda Onderneemt.