Skip Navigation or Skip to Content

Save the date: Week van de Veiligheid

14 mei 2024
1 min leestijd

Voor je het weet is het zo ver

Voor je het weet is het zo ver: de Week van de Veiligheid.
Noteer 7 t/m 13 oktober daarom vast in je agenda.

Campagne Agressie en Geweld
Vorig jaar is Platform Veilig Ondernemen gestart met een nieuwe campagne voor de Week van de Veiligheid rondom het thema ‘Agressie en Geweld’. In 2024 gaan we hier mee door. Agressie en geweld tegen ondernemers en medewerkers is nog steeds een groot probleem dat in alle branches voorkomt. Met de campagne benadrukken we dat agressie niet normaal is en meestal onverwacht komt. Daarom is het belangrijk dat jij en jouw medewerkers goed voorbereid zijn. Want: voorbereid is veiliger.

Activiteiten
In de Week van de Veiligheid 2024 draait alles om activiteiten die de veiligheid van ondernemers vergroten. De focus ligt op agressie en geweld, maar ook cybersecurity en ondermijning zijn belangrijke veiligheidsthema’s waar wij ons voor inzetten. Doe jij ook mee met jouw organisatie? Denk aan het organiseren van een ondernemersontbijt met deskundige sprekers, trainingen met rollenspellen of het uitdelen van flyers met tips. Hoe meer er in het land wordt georganiseerd, hoe meer ondernemers en medewerkers we gezamenlijk bereiken.

Hulp nodig?
Heb je hulp of inspiratie nodig bij het organiseren van een activiteit of heb je vragen over de campagne of campagnemateriaal? Wij helpen je graag! Stuur dan een mail naar info@pvo-denhaag.nl.

Vernieuwd logo
Het vertrouwde logo van de Week van de Veiligheid is in een nieuw jasje gestoken. Vanaf nu gebruiken we dit nieuwe logo, dat onderaan dit bericht is toegevoegd, in alle communicatie-uitingen.

 

Week van de veiligheid