Skip Navigation or Skip to Content

Over ons

Voor je het weet zijn ondernemers in Regio Den Haag weerbaar. Vanuit die filosofie beschermt PVO ondernemers in Regio Den Haag tegen verschillende vormen van criminaliteit.

Wij zijn veiligheidsversterkers

PVO Regio Den Haag is actief binnen de politie-eenheid Den Haag; een groot gebied dat zich uitstrekt van de bollenstreek in het noorden tot het Westland in het zuiden.

We willen dat ondernemers in onze regio zich bewuster worden van de gevaren en zorgen dat ze zich wapenen tegen criminaliteit. We ontwikkelen producten met praktische tips en handvatten om je onderneming beter te beschermen.

PVO Den Haag werkt samen met onder meer politie, gemeenten, brancheorganisaties en ondernemers op regionaal niveau: zo signaleren we ontwikkelingen in de regio en maken we van onze aanpak maatwerk.

Een greep uit ons aanbod:

  • Voorlichting en advies aan bedrijven en instellingen;
  • Informatiebijeenkomsten over cybercriminaliteit en ondermijning;
  • Weerbaarheidstrainingen;
  • Winkelscans;
  • Lokale initiatieven voor criminaliteitspreventie;
  • Procesbegeleiding Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)

 

 

Veilig begint in de buurt

Platform Veilig Ondernemen Regio Den Haag is één van de tien PVO’s die Nederland rijk is. We brengen in kaart wat in onze regio speelt en welke maatregelen doeltreffend zijn. Op deze manier maken we een verschil in de bestrijding van lokale criminaliteit. Onze kennis delen we met de andere negen regio’s. Zo maken we niet alleen onze regio veiliger, maar uiteindelijk heel Nederland.